Alla inlägg den 13 september 2019

Av Anita - 13 september 2019 08:39

Mina bloggvänner Anki och Åke visar skyltar en gång i veckan och ibland har jag tänkt göra det men det är bara en sak. Det finns inte så många skyltar här i Fisksjön, bara några gamla mötesplatsskyltar och ibland någon varning för jakt men jag kom på att jag har i alla fall några skyltar inomhus. Vi börjar med dom.

 

Den här har jag fått av någon som vet att jag inte städar så ofta och när jag tänker på det så ryser jag. Höststädning är ju något som folk gör men jag har inte fått mig för det ännu.

Det är ju ute man ska städa först. igår tog jag in farmors stora pelargoner och satt ner dom i växthuset. Där får dom stå ett tag. När dom ska in måste jag kapa av dom och nu blommar dom som mest.

 

Först gjorde gud mannen men sedan fick han en bättre ide och gjorde kvinnan. Ibland kan jag nog tycka att det är sant.

 

Den här hänger under spegeln i hallen och den är då verkligen sant. Nu för tiden undviker jag att titta mig i spegeln över huvud taget.

 

Så en gåva av ytterligare en vän som tycker att jag städar rätt lite. Inte vet jag om jag gör något mer roligt. Jo föresten jag är mest ute och stökar med blommorna och leker med hunden och fikar på trappen med gubbarna och plockar bär. Så visst är det roligare än städning.

 

Så min italienska skylt jag fått av AMV. Varning för katten. Den är faktiskt lite lik min katt Morris men han är då inte farlig för andra än hunden Jack.


Så slutar vi med skylten som TuppOla satt upp när vi hade kräftskiva sist och lekte lekar och hade kul.

 

Det var allt vad skyltar det finns här i närheten.


Till något helt annat. Jag såg på " Det sitter i väggarna" härom kvällen och då började jag tänka på mitt gamla hus och namnen på rummen. Det var ömse konstiga namn. Inte nog med det. jag kom ihåg att uppe i skafferiet finns det massor med små bitar av urgamla tapeter. Man sparade på alla småbitar om det skulle behöva lagas någonstans. Tror jag ska leta fram dom och titta på dom för oj så fina dom gamla tapeterna är. Vi tar ett inlägg om det konstiga en annan dag.


 

Det har varit en fin dag igår men jag var till tandläkaren och det gick massor med pengar. Det är hårda bud nu men jag har i alla fall ett nytt batteri till bilen så nu hoppas jag att den går igång när jag behöver den.


Dagens ord: Bilen är för gammal, jag är för gammal. Allting rasar ihop bit efter bit. Det är väl själva faan.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards