Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Anita - 8 mars 2009 13:26

Hej katten Oskar här. Som du ser så har jag bland annat ägnat mig åt min favoritsysselsättning. Ligga och få tårna och skinnet mellan trampdynorna masserade. Härligt.

Sista veckan har börjat likna något. Jag ÄR ju en utekatt och jag har varit ute hela veckan under dagarna. Haft koll på ekorrar, fåglar och möss. Kvällarna har jag varit trött och det har varit skönt att värma sig framför brasan och i honans knä.


Lite drama har det varit. Det töar och rasar av taken. En hel meter snö och isbitar som kommer farande när man minst anar det. Dundrar och smäller som åskan och jag är dörädd att få alltihopa på mig. Fick mest sitta och kura under förstukvisten i fredags.


Annars känns jag rätt trött. Honan tog sparken och for på byn igår och jag följde efter. Springa fick jag göra och skrika jättemycket innan hon hörde mig och det är jättelångt ner till byn. Jag har inte varit där nere sedan dom tog bort ballarna på mig. Jag skäms för att visa mig för alla snygga honor nu när det blev som det blev. Bäst att hålla sig hemma i Fisksjön. Jo men jag fick åka spark tillbaka som tur var.


Nu har jag hört honan prata om att det kommer folk till Påsk. Den där söta tjejen E som brukar ge mig kattgodis och leka med mig......men man kan aldrig vara glad jämt. Hon har ju skaffat en liten fjantig hund som inte är större än en katt men fasligt efterhängsen och skällig. Inte fattar hon att jag inte gillar henne heller dum som hon är. Ja vi får väl se hur det blir med det.


Nu snöar det och vräker ner snö. Jag ska gå och sätta mig i knät på lekkamraten och kura en stund. Honan har glömt att köpa grädde till mig och därför är hon inte så populär just nu. Glömma en sådan viktig sak. Fy fy.


En lärdom om oss katter: Om du blinkar åt en katt och hon blinkar tillbaka gillar hon dig. Stirrar hon bara så är du inte populär.  

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards