Alla inlägg den 19 september 2012

Av Anita - 19 september 2012 15:18

 

Jaså, ni tror mig inte men det är faktiskt sant.

Fladdermöss älskar att dyka ner mot mitt hår.

 

Fjärilar brukar sitta i mitt hår så fort dom kommer åt. Inte bara i mitt hår föresten på näsan och på benen och på armarna. Se själv.

 

Det jag inte gillar riktigt är när dom stora rejäla trollsländorna lyckas trassla in sig i håret. Besvärligt Besvärligt

 

Va sa ni nu då. Attraktiv var ordet. Föresten så är jag inte grå. Jag har blivit blondin på gamla dagar. Det låter ju liksom trevligare och ni vet ju att blondiner har mer kul. Det tog ganska lång tid innan jag vande mig av med att se en mörk kvinna i spegeln och studsade till när det liksom var en annan men nu så är det rätt ok.


Jag lyser i mörkret om inte annat och det kan väl vara bra nu när den mörka hösten kommer med stormsteg.

Fast i sanningens namn så har jag inte märkt något större intresse hos männen men det kan kanske bero på att resten av kroppen inte lyser av ungdom och tjusighet kanske.


Ärligt talat så är jag både rynkig och går omkring i träningsoverall alla dagar. Praktiskt är ordet men kanske inte tjusigt. Varför ska jag vara det föresten? Jag jagar inte efter att nödvändigtvis hitta en man.

 


Ser på alla program där man gör om och gör om och blir snyggare och snyggare. Skit säger jag. Man måste få vara den man är och jag skulle aldrig gå omkring i knytblus och högklackade skor för att imponera på någon.


Annars har veckan hitintills varit rolig trots att det regnat varje dag och det innebär att de planer jag trots allt haft blivit något helt annat (som vanligt)


Måndag åkte jag till moster B för att hämta en hink och där blev jag hela dagen. Det var kaffe och det var mat och vi hade så trevligt. Hon visade mig innehållet i gamla huset och där är det som att gå in i en gammal skattkista om man gillar gamla grejor. Njutning på hög nivå. Där hade jag kunnat rota omkring i flera dagar.


Så igår var det skapligt väder och gamla A kom och kapade upp veden vi drog hem härom veckan. Jag stod vid klyven och jobbade och så klippte jag halva gräsmattan innan regnet kom. Så åt vi lite mat och sedan for jag och köpte ljung till gravarna.


Kände mig lite sällskapssjuk så jag åkte och hälsade på DansBritt och vi satt i hennes lilla mysiga krypin och drack kaffe och pratade. Tänk vilken tur att jag i alla fall har en bil och kan fara och hälsa på då tystnaden i Fisksjön blir för jobbig.


Idag har jag jobbat och ätit lunch med en gammal skolkamrat. Det var så roligt att träffa henne.


När jag kom hem höll man på att packa in grannen i huset. Det är skandal kan jag tycka. Han kan knappt gå ens med rullator och i hans hus är det skitigt och munkigt och trist.

 


Jag har redan varit in och försökt koppla hans telefon med lång sladd så han kan ha telefonen bredvid sängen så han kan ringa åtminstone. Han kommer inte att kunna ta sig ut, han har fått en flaska han ska pinka i. Han ville ju inte hem för han trivdes så bra  på sjukhemmet och han hade blivit mycket piggare och friskare. Det är inte klokt så man behandlar människor. Han klarade sig inte förut och än mindre nu.


Naturligtvis har han ljugit dom fulla om vad han gör och hur duktigt han är. Man kan dock tycka att dom skulle känna honom vid det här laget. Han har redan ringt mig två gånger och han har bara varit hemma 2 timmar. Det här kommer att bli en väldigt elände.


Dagens ord: Det är ofta som livet inte blir som man tänkt sig  

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards