Alla inlägg den 31 juli 2015

Av Anita - 31 juli 2015 09:47

Nu sitter jag här och tittar ut genom fönstret och ser att det blåser och småregnar och det är bara 7 grader varmt. 

Det luktar lingon i köket för jag kokade de sista lingonen jag hade i frysen. Det är liksom en trösterik lukt.


Igår åkte Sonen och Fjällan hem och jag är alltid orolig när några av de mina är på väg mot Skåne. Så mycket kan hända och efter olyckan dom var med om i julas så är jag ännu mer orolig men det gick bra och dom är hemma nu.


Näst sista dagen dom var hemma var det fint väder från morgonen så vi bestämde oss för att ha en dag vid stranden. Jag till och med packade ner baddräkten för nu skulle bryggan lagas och det skulle göras fint på stranden. Jag hade kaffe och lite fika och så härligt det skulle bli. Gick i vattnet och lyfte tillbaka sten under bryggan och fixade och donade och sonen röjde sly och Fjällan tog en promenad efter sandstranden.  

 


Jojo men. så kom ösregnet. Det bara dundrade ner och Fjällan blev blöt och vi stack in i strandstugan och tände ljus och Fjällan fick låna gamla badrocken och visst var det lite mysigt att sitta där inne när regnet forsade ner. När det lugnat sig lite var det bara att gå hem. Så blev det med den stranddagen.


Onsdagen for vi till Hammarstrand och jag jobbade en stund. Vi åt på hotellet och sedan for vi hem och jag fick besök av en jobbarkompis och det var uppehåll en liten stund i alla fall. Däremot var det mygginvasion så vi fick sitta inne och fika. Det var i alla fall uppehåll en stund.


 

Så pass att vi gick bort till Broder B och åt grillat på kvällen.

Dom har också en katt tillfälligt, en stor fantastiskt vacker och rar katt.

 

Ja,så igår morse åkte Sonen och Fjällan hem. Jag tvättade sängkläder och som den idiot jag är hängde jag ut tvätten och nu är den väl blötare än vad den var när jag hängde ut den.


Det fanns ju lite planer för gårdagen. Gräset borde klippas, örter plockas in och inte blev det så mycket gjort.


Broder B och frun kom och vi fikade och jag följde med dom till Kinabror en sväng och på hemvägen plockade jag älgört för att göra älgörtsdricka.

Gjorde älgörtsdricka och så kom Lille Liam och ville titta i min loppis.

 

Katten Morris har bekantat sig lite med hunden Jack och det går bättre och bättre så dom kommer nog att kunna vara i närheten av varandra bara dom får träna lite


Stekte abborrfileer och gjorde kall sås med dill persilja och gräslök från trädgården och så kom Kinabror och Jack och åt.


Så var det dags att bänka sig framför tvn och se Ernst och som vanligt gjorde han fina och konstiga saker men ingenting som jag ville ta efter den här gången.

Så kom StockholmsAnders och blev kvar tills det var mörkt och så var den regniga dagen slut och katten Morris och jag gick och lade oss.


Lite låg känner jag mig faktiskt mest för att det är så grinigt ute och för att jag inte fått tillbaka bilen och för att alla snart far hem och sommaren har inte börjat fast den snart är slut. Dessutom lider jag av avundsjuka när jag ser alla bloggar då folk är ute på resor och ävenyr när och fjärran och jag kommer ingenstans

. Äsch nu ska vi inte vara såna här. Det kunde varit sämre. Det kunde snöat. Man kunde ligga sjuk i pest. Man kunde vara mat-utta eller datorn kunde ha pajat.


Dagens ord: Alltid kunde det vara sämre men å andra sidan kunde det vara bättre också.


Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards