Alla inlägg den 13 mars 2016

Av Anita - 13 mars 2016 09:21

Har man tur så kan det bli några sådana här fina dagar i mars. Jag lägger allt på sidan och är bara ute. Nu händer det saker i ödsliga Fisksjön.

I förrgår kom DansBritt och vi satt nere vid Kinabrors strand och bara njöt av solen.

 

Den här veckan har Storfiskarn varit här varje dag så också i fredags. Hunden Jack tyckte nog om det för Storfiskarn kastade frisbi till honom och han tumlade om i snön och lekte och njuter. Tänk att få vara en fri hund och bara få leka.


DansBritt och jag tog en promenad på isen och Kinabror stökade med sitt fiske. Dåligt med fisk dock. 

Så kom "Mitt ljus i mörkret" åkande på isen och stannade och pratade en stund och när vi kom tillbaka till Kinabrors strand så hade han tänt eld och börjat grilla korv. Tänk att korv kan smaka så gott.

 

Dimman började glida in över sjön och solen gick i moln och det blev kväll. Kallt är det på nätterna och det är ju väldigt bra för då håller vintern sig till påsk och alla som kommer hit söderifrån kan njuta av vårvintern. Jag må ju också erkänna att trots snö och kyla kan jag stå ut när solen gassar och man vet att om en månad är väl vinterhelvetet över i alla fall. 

 

Så igår så funkade inte min kamera förstås när det fanns mycket att fotografera. Det var nämligen snöskoterträff på sjön och det var massor med skotrar. Dom stannade till nere vid stranden och vi blev bjudna på kaffe. DansBritt kom och Vägbasen med fru kom och satt hos oss i solen och pratade.

Kinabror satt upp jämtlandsflaggan på huset. Det är ju faktiskt flaggdag den 12-de.


Jag träffade folket "Väst i gålan" också som var ute och gick med sina hundar. Ja det var minsann en toppendag som också slutades med korvgrillning. 


 

Idag är det nästa händelse på sjön. Den stora pimpeltävlingen med proffsfiskarna. Dom är många och det kryllar på isen. Dom borrar och borrar och rör sig som myror över isen. Ska väl ut och titta på det så nu måste jag sluta. Det blir en snabb blogg idag. Vem har tid att vara inomhus. Inte jag i alla fall. Nu drar jag ut.


 Dagens ord: Det gäller att passa på när solen skiner. Skit i allt annat. Det finns kvar till en annan gång.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards