Alla inlägg den 18 juni 2018

Av Anita - 18 juni 2018 22:05

Jag öppnar dörren och går ut i försommaren. När regnet dragit bort och vinden mojnat slår syrendoften mot mig, stark och intensiv.

 

Över sjön seglar ett svart moln och närmar sig sakta. Är det åska på väg tro. Luften liksom väntar på något och i björken sitter en fågel och ger mig en vacker sång.

 

Gräset växer så det knakar och den gamla traktorn syns nästan inte bland blommor och blad.

 

Igår regnade det hela dagen och det var väl ett efterlängtat regn och jag gick i regnet och kände det ljumma vattendropparna falla på mitt skinn.  Jag gillar den sortens sommarregn. 

 

Nu har vattnet i sjön sjunkit undan och playa Fisksjön framträder med sin mjuka lena sand. Det syns spår efter rådjuren som kommit ner för att dricka och hunden Jack nosar på spåren.


Så kom min gamle vän Släktforskaren och han tog fram sin dator och vi började lösa mysteriet med SnickarMagnus hus och dess historia. En i sanningen spännande läsning.


Så börjar en ny vecka. AMV och Gubben målar sitt hus och vi åt tårta och kaffe. På eftermiddagen somnade både Jack och jag i soffan för det var åska i luften och jag hade sovit dåligt på natten.

 

Blodroten blommar och fjärilarna fladdrar. Länge sedan det var så mycket fjärilar så tidigt på sommaren.Gräset växer och gräsklipparn är trasig men just nu skiter jag i det för imorgon drar jag iväg på äventyr. AMV och DansBritt har lovat ta hand o hunden Jack så jag kunde fara iväg. Fortsättning följer....


Dagens ord: Att åka på små äventyr ger ny ideer.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards