Direktlänk till inlägg 29 december 2022

JULTRÖJAN AV

Av Anita - 29 december 2022 10:36

 

Så börjar julen ta slut och det har gått dag efter dag. Juldagen blev det middag här hos mig och det blev bara Broder B med fru och jag. TuppOla och Sambon kom inte som det var tänkt.


Ganska tråkiga dagar blev det egentligen. Någon promenad bort till Broder B och tisdagen var det mat hos dom.

 

Fint har dom utanför sitt hus och nu är faktiskt Fisksjön ganska upplyst för Väst i Gålan skiner

 det i fönstren och hos Mobergs lyser det fint. Så hos Broder B förstås. Det känns nästan som en riktigt by och det är ju trevligt.

 

Det började snö lite härom dagen och jag blev skitsur som jag alltid blir när jag vet att jag måste ut och skotta. Det ska komma mer idag och jag väntar med en ny skottning till det har snöat färdigt.


Annars känns det så trist att jag inte får till bilderna som dom ska vara. Jag har fått diverse råd men jag får inte till det. Jag saknar Sonen som nog hade kunnat få till det. Jag lyckas inte ens få över bilderna till datorn för jag hade tänkta att om jag för över bilderna till datorn så kanske dom blir bra och inte bara halva men jag vet inte ens hur jag ska bära mig åt för att få över dom dit.

Vilken idiot man är. Ibland känner jag mig så dum. Föresten, jag känner mig ofta dum. Inte kan jag med datorn fullt ut. Inte kan jag med bilen fullt ut. Inte kan jag dra igång grejor med snöre man ska rycka i. Fy sjutton för att bli gammal och svagare och dummare och fulare och tråkigare.


 

Nåja fina blommor har jag i alla fall fått och inte behöver jag svälta men jag börjar bli rätt less på skinka som var den sämsta jag någonsin köpt. Fettrand i mitten och torr fast den hade fettet kvar och seg och riktigt dålig.


Jansson är ju gott men gör man en massa som jag har gjort blir man less att äta jansson till flera luncher. 

 

Om mina bilder blir halva så klicka på dom så blir dom som dom ska vara. Kan inte göra annat för jag klarar inte av att få till det. 


Dagens ord: Ett år har redan gått men inte ett bra år. Mest trasiga tänder och trasig bil och inte en enda dans som tröst.


 
 
Ingrid

Ingrid

29 december 2022 14:03

Jag har inte sett något fel på dina bilder. De är lika fina som vanligt!
Jag håller med dig om att det inte är roligt att bli gammal, men alternativet är ju inte speciellt kul det heller.
Passar på att önska dig ett gott slut på 2022 och ett Gott Nytt År!
Kram

http://https://ingrids.home.blog

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

30 december 2022 16:02

Hos mig syns bilderna precis som de ska så kanske är det bara vissa bloggportaler som har de problemen att visa hela bilder.
Äldre blir vi och fler krämpor kommer och därför är jag så innerligt nöjd med att jag har valt bort hus med tomt och mycket arbete både sommar och vinter. Men jag har ju inte heller haft en släktgård där jag har bott sedan jag föddes. Då är det så klart mycket svårare att bryta upp. Julmat blir det alltid rester av men i år lyckades jag göra lite mindre mat och nu är allt slut :D Jätteskönt!

http://ibod11.com

 
Lena i Wales och Spanien

Lena i Wales och Spanien

31 december 2022 10:59

Jag ser bilderna helt okej.
Att man blir fulare med åren är jag inte säker på, bara annorlunda mot när man var ung, men det finns en skönhet i åldrandet också.
Inte tror jag man blir dummare heller, det är bara tekniken som går fortare än vi gör.
Svagare kan jag hålla med om och det känns jobbigt ibland.
Tråkigare vet jag inte heller om man blir, fast kanske lite lugnare än förr och uppskattar andra saker i livet.
Nu hoppas vi på ett bra nytt år.
Gott nytt år!

http://lenaiwales.wordpress.com

 
Ingen bild

Karina

17 januari 2023 08:51

Att man blir fulare med åren är jag inte säker på, bara annorlunda mot när man var ung, men det finns en skönhet i åldrandet också.
https://idlebreakout.io

Anita

17 januari 2023 11:14

Jag kan hålla med dig. Visst finns det stiliga män och söta gamla kvinnor men jag ser för jävlig ut och ändå var jag vacker när jag var ung och en del säger att det är huvudsaken man är vacker inuti men det är jag inte heller

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Lördag 27 april 18:57

  När jag tittar ut och ser hur det snöat inatt blev jag först förbannad men sedan tänkte jag att det här är väl den snö som ska ta bort den gamla snön kanske.  Jag väntar ju på att Sonen och hans Fjälla ska komma. Dom åker från Skåne idag men l...

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards