Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Anita - 10 januari 2011 18:25

  

Visst kunde man önska att det såg ut så här utomhus och att man kunde kliva rätt ut utan att ta på sig lager på lager. Bara ta kaffekoppen, sätta sig på verandan, lyssna till fågelsången och lukta på blommorna....... LÄNGTAN ÄR MIN LAST.


men.....det är skönt att det är bara -5 grader . Det har snöat lite inatt men bara någon centimeter och solen skiner. Det blåser inte ens. Alltså en så fin dag man kan önska sig i januari. Varje dag utan bitande kyla är faktiskt en gåva och snart har halva den här månaden gått.


Faktiskt har det blivit lite ljusare på morgon och kväll.

Konstigt. Jag som tyckt så illa om mörkret förut, har inte tänkt på det så mycket den här vintern. Klart det är för att jag kan vara utomhus och fixa det jag ska när det är ljust. Förr när jag jobbade fick jag ju göra allt i mörkret när jag kom hem. Pannlampa när jag hämtade ved och skottade snö. Inte kul.


Idag har jag jobbat nästan hela dagen och inser att det är sjukt farligt att sitta timvis framför datorn. Att det tar på axlar och rygg och att man blir stel och ledbruten. Tänkte inte på det förut men det är faktiskt så att jag får mindre ont av att skotta snö och bära ved. Där ser man. Det trodde jag inte.


Annars känns det som om jag börjar bli rätt tråkig i mitt bloggande. Läser alltid ett år bakåt och tycker att jag hade mer att berätta om då.


Vad ska man ta till och prata om en sådan här måndagskväll.

Jo. "Lets Dance" har ju börjat igen och jag har naturligtvis tittat och det kom för mig igen som det gjort förut. Karlarna dom får minsann dansa i sköna skor medan kvinnorna ska ha högklackade obekväma hemska skor. Klart att dom som inte gått i sådant förut som till exempel rallytejen behöver lång tid bara för att gå i sådana tortyrredskap.

Vem har hittat på att det ska vara högklackat när man dansar? Nån karl som slipper ha det naturligtvis!


Annars kan jag bara säga att jag saknar dansandet. Kylan gör att man inte vill åka 10 mil i mörker och kyla, sätta sig i en kall bil som kanske startar efter dansen.

Man får bli hemma och titta på "Lets Dance" och vicka på tårna.

Sånt är livet. Det kommer väl en sommar.


Nu ska jag gå och sätta mig. Oskar försöker sitta i mitt knä men det är lite trångt framför datan.

   

Dagens ord: Under snön lever växterna och bara väntar på våren.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards