Alla inlägg den 13 maj 2009

Av Anita - 13 maj 2009 15:23

Känner mig som en gammal hoptorkad stubbe helt uttorkad på energi och glädje.

Alla dess opålitliga män tar knäcken på mig. Visst finns det män man litar på och då känns det extra surt när dom visar sig vara likadana som dom andra skithögarna.


DansAnn och jag har fixat dansbuss till premiären på Hanssons Loge på lördag. Hyrt buss och pratat med massor med människor för att fylla bussen. I ett tidigt skede pratade vi med chauffören som visst lovade köra. En man jag verkligen litat på. Igår ringde han och talade om att han inte kunde köra och nu måste vi ringa runt till en massa människor och stå där med skammen för att vi lurats. Fy faan.


Går in på macken och som vanligt trängs män och åter män där. Spelar på trav, äter korv och skvallrar. Dom verkar ha all tid i världen. Då och då hastar någon kvinna in och handlar det dom ska och rusar ut igen.

Alltid är det så och jag funderar vad det beror på att män verkar ha så gott om tid och kvinnor så bråttom.


Som jag sa så är jag helt energilös och all kraft har gått åt att serva männen och deras förbannade fordonsdatorer. Mitt humör ligger på noll nu och jag är förbannad så det ryker om mig.


En liten ljusglimt är att titta på sonen och Emmas resedagbok. Idag har dom varit och sett Kinesiska Muren och tagit jättefina bilder. Jag är så glad över att ungdomen får möjligheten att se sig om i världen.


I all stress försöker jag fokusera på att jag bara har 12 månader kvar att jobba innan jag slutar. Jag har bestämt mig. Någon gång i livet måste jag vara modig och våga. Våga välja frihet. Jag vet hur det är att vara fattig. Det har jag varit förut och ska väl klara av det igen bara jag slipper gå på jobbet varje morgon.


jag försöker fokusera på att jag ska få dansa på lördag och på att AMV och jag ska åka till Italien till hösten. 


 

Jag hoppas jag blir man i mitt nästa liv, eller kanske katt. Dom verkar ha förmågan att ta det lugnt och se bara till sig själv och sin egen bekvämlighet.


Dagens ord: Varför gillar män bilar och motorer?

Dessa kan de i varje fall manipulera.   

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards