Alla inlägg den 22 maj 2009

Av Anita - 22 maj 2009 10:54

Igår började dagen med sol och en lugn fin morgon. Dimman låg kvar ett tag men jag tog mina inköpta plantor och åkte till kyrkogården för att plantera på gravarna. En lustfylld uppgift som jag gillar. Jag kastades in i något jag inte alls väntat mig. Sjön låg blank och svanarna sam omkring. Det är hundratals svanar nere på Singsjön den här tiden. Dom är på flytt och stannar där och äter. Det var utegudstjänst vid kyrkan. En handfull människor satt där och sjöng fina salmer och någon predikade. Svalorna for runt omkring och kvittrade.


Det var så överjordiskt vackert alltsammans, som klippt ur en gammal bok. Salmerna. fåglar. blommorna. Det var nästan så man kunde bli religiös men jag tog mig snabbt ur den känslan och drog iväg på andra uppdrag.



SnickarMagnus och broder B höll på att lägga golv i Magnus nyköpta lilla hus. Det gick som attan. Golvet var redan på plats.


Så iväg till Hammarstrand och hälsa på hos broder O. Hans fjälla ska ju ha 50-årsfest på lördag och jag blir lite inblandat som lekledare. Lite allsångsblad och grejor ska fixas och jag sticker till DansAnn och lånar grejor. Hon är den värsta proffslekledare och festfixare jag vet och hon fulla lådor med häften och allt möjligt man kan behöva för en lyckad fest.

Det är en gåva att ha vänner som kan det mesta.


När jag kom hem började jag med ett grisjobb jag gruvat mig för ett tag. Rensa och tömma mina små dammar. Hua vad mycket äckel det är i dom. Förmultnade löv och sniglar och till och med en halvförmultnad gammal råtta och en fladdermus låg och flöt i den. Påt med storstövlar och hink. Hann nästan klart när åskan började dundra och sedan var det bara att rusa inomhus.


Det vräkte ner hagel och small och regnade i flera timmar. Tur att datorn var trasig och inlämnad för lagning redan. Hörde du positiva Ann. Vad säger du om den kommentaren va?


Fixade lite mat för dom andra skulle komma och äta klockan sex och vi åt stekt kyckling och lille Liam är så gullig så det är inte sant.


Sedan spelade vi "skrupler" rätt länge och skrattade och hade kul. Dock kände vi varandra lite för väl för att det skulle bli riktigt spännande men det var en trevlig kväll.


Idag gör jag en hel massa allsångsblad och stökar på lite.


Kan inte så här hitta på någont bra dagens ord: Önskar er bara en trevlig helg. Ps Porten är till dig Staffan!

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards