Alla inlägg den 30 juni 2023

Av Anita - 30 juni 2023 22:47

 

Dessa varma fina dagar som ger allt och nu gav dom till och med ilskna bromsar som anföll när man skulle bada. 

AMV och jag badade igår och det var 25 grader i vattnet och otroligt härligt.

Sedan vandrade jag bort till Kinabrors stuga och sedan ska ni tro att äventyret började.

 

Jag fick en biljett till en rolig föreställning i Övsjö. Desto roligare att några av mina skolkamrater var med. Å så vi skrattade. Det var så roligt. Dansann hämtade mig och vi hann till och med gå en sväng på en park man gjort iordning där med kluriga grejor. Vi var ute tidigt men det gjorde ju ingenting.

 

Att man bara kan hitta på så mycket tok och så mycket som man känner igen. Det behövs verkligen lite skratt i den här världen just nu.

 

Jag ska inte berätta vad det handlade om men så mycket kan jag säga att det handlade om ett misslyckat rån.

 

Sedan blev det mackor och kaffe och trevliga samtal med bekanta och skådespelarna. När vi åkte hem kom det en rent förfärlig regnskur men när jag kom hem till Fisksjön hade det inte regnat något där.


Så kom en ny trevlig dag. Kinabror och jag åkte iväg för att handla mat och så ät vi lunch på Indalsleden. När vi kommit hem hade AMV och Gubben fått främmande och ANV och hennes väninna följde med mig ner till kyrkan för det var dags att sätta nya blommor.

 

Så småningom skulle det börja regna och vi skulle till tingshuset i Ragunda för att höra på 60-70tals gammal rockmusik. Sådan raggarmusik som man verkligen minns och kunde dansa till.

  

Synd bara att det regnade men vad ska man göra. Regnkläder på och vilket gäng. Fast man satt där blöta och 

lite frusna i regnet så blev stämningen högre och högre.

 

Några tjejer började dansa.

  

En liten rund och glad kille som var jätteduktig att dansa började också att dansa. Oj så mina fötter började röra sig och jag tänkte att det var så synd att jag är för gammal för att gå upp till ungdomarna och skaka loss i dansen. Det är sådana här gånger jag hatar man ålder och att den tiden är slut när jag får dansa och ha lika kul.

 

När det slutade regna och man fått i sig en kopp kaffe och ätit en varmkorv så började fler att dansa och några som jag känner från byn gick också upp och dansade så då kunde jag inte hålla mig heller utan gick upp jag också och dansade loss. Så härligt det var. Tänk det är två år sedan jag fick dansa en enda dans men nu snurrade vi runt där och hade kul.

Nu jäklar rockade kärringen loss till slut.

'

Två kvällar med nöjen. Det ni var länge sedan. Imorgon är det backtävling och crosing på Hammarstrand men det ska bli regn så vi får se hur det blir med det. Troligen blir jag hemma och är hundvakt istället.

 

Det är ju fullt upp med att vattna alla blomkrukor och blomlådor nu när det varit varmt så länge.

 

Sa jag att det är 25 grader i vattnet och hunden Jack badar hela dagarna. Klart att jag också badar. Synd bara att bromsarna bits så förbannat.


Dagens ord: Nu händer det grejor mest varje dag och livet är fullt med äventyr.


Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards