Alla inlägg den 1 juni 2023

Av Anita - 1 juni 2023 09:57

 

Den här disktrasan fick jag av AMV och jo då, jag vet att jag ofta säger precis det och jag ska inte vara sämre idag. Det finns all anlednng att använda svordomar och skit för nu har det blåst hela veckan och inte rimligt heller.

Så kallt så man fryser aslet av sig om man går ut.


På min gård kommer västanvinden dragande över sjön och upp över åkrarna och rakt in i trädgården. Jag har försökt att sitta i växthuset och planta mina blomlådor men till och med där viner vinden in i alla skrymslen och vrår och det vrålar som om det vore en varulv som ville bita en.


Både Sonen och jag har varit så trötta på kvällarna och hunden Jack också.


 

 

Vi har i alla fall försökt att gå ut med honom i skogen bara för att vi ska få lite lä och lite skönare att gå. Igår ville Sonen gå på sin barndoms stigar och visst gjorde vi det men stigen var igenväst. Det gick knappt att känna igen sig. Kalhygge.

 

Så småningom kom vi fram till bäcken och stannde till. Vi hade då gått över nerfallna träd och stora gropar .

 

Hua vilket ställe att försöka komma fram på men det gick i alla fall.

 

Bäcken porlar ju i alla fall och jag hittade något som jag saknat i flera somrar.

 

Gullpudra. Hör på det ordet. Dom växte förut i vägkanterna hemma men nu har dom varit borta i ett par år men här fanns det massor. Ni har väl hört mig berätta om gullpudran förut. Det finns en sägen som säger att gullpudran är älvornas brukbukett och visst kan man tänka sig det. Den är liten men så söt och fina färger med gröna blad runt om precis som en brudbukett. 


Så kom vi till slut hem och jag skulle fara iväg till Gamle A för han fyllde 80 år igår. Då hade jag punktering. Är det inte typiskt. Bilen har inte varit trasig på två veckor nu. Jo, jag väntar förstås på att få komma till bilverkstaden för den gick inte igenom besiktningen, men räckte det inte med det. Nej ständigt klater men den jävla bilen.


I dag blåser det som vanligt och Sonen som ska åka och besikta sin fyrhjuling får nog ta vinderkläder på sig för blåsten verkar aldrig ge sig. Jag måste ut i växthuset och fixa lite med blommorna men dom växer ingenting och jag förstår det eftersom det är så kallt. 


Dagens ord: Helvetes jävla skit.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards