Alla inlägg den 3 juni 2023

Av Anita - 3 juni 2023 21:38

 

Sonen har minsann inte haft tur med vädret. Det har stormat sedan han kom och varit kallare än faan. Nästan kallgrader på nätterna och inte ens i växthuset växer det ett enda dugg. Jo då gräset är grönt och Sonen har klippt för första gången. 

Jag har knappt kört med min bil på sista veckan men i onsdag skulle jag åka och gratta Gamle A som fyllde 80 år. Tro på fan att jag hade punka på bilen. Fast jag bara haft den parkerad. Nog kan man få något bryt på den här bilen.

Nåja, Sonen fick skjutsa mig förstås.


Så kom en ny dag och nu ska jag vara positiv och glad för då ringde min vän Gulliga Carin och ville bjuda mig och Sonen på middag. Det var en födelsedagsgåva och jag fick en fin ros och så åt vi plankstek på Kaffestugan. Så glad jag blev mitt i stormen och kylan. Vägen till henne var trasig som sjutton och någon smart person hade satt upp den här skylten.

 


Så på fredag så var Sonen och jag iväg och lagade punkan på bilen och gjorde av med pengar eftersom jag var tvungen att få ett nytt däck. Nog kan man hålla sig för skratt men precis som att det tråkiga följs av tråkigt så hände det trevliga saker idag.


Då kom min vän DansAnn med make och hade med sig en massa roliga saker, björksav, olja och chokladmynta och bäst av allt en biljett till en rolig föreställning i Övsjö framöver juni. Där uppträder en del av mina glada och roliga klass-kamrater. Oj så kul det ska bli.

Så kom Sundsvallsborna för att göra sommar och jag skulle tro att dom ångrade sig för vinden var isande kall.

 

Skogspromenad med hunden Jack förstås. Han fryser aldrig men oj så jag frös när vi gick i skogen. Till och med mössa fick jag ha på och vi har eldat hela dagen i kaminen. Vilken sommar eller rättare sagt. Brist på sommar.

Sonen hade testat vattentempen i sjön och det var bara 9 grader. 9 grader fy faan.

 



Dagens ord: Inte trodde jag att man skulle behöva ha vintermössa på i juni månad.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards