Alla inlägg den 19 juni 2023

Av Anita - 19 juni 2023 14:27

 


Nu är det så varmt att jag går in en sväng mitt på dagen. Skulle tro att det är 28 grader i skuggan men jag gillar värme.

Började dagen med att vattna blommor. Nu är dom så törstiga så jag måste vattna varje dag och innan det blir för varmt så är det väldigt lagom.

 

Sedan cyklade AMV och jag ner till kyrkogården för att vattna på gravarna. Sjön låg blank och åkern bredvid kyrkogården var full med maskrosbollar. Så fint.


Hem igen och vi blev riktigt varma i solgasset. AMV hade med sig Jack ner till badstranden för han är alltid pigg på att 

bada.


På tal om bada så tvättade AMV mattor igår och Jack hjälpte till.

 

Klart att han också följde med henne ut i vattnet när mattorna skulle sköljas. 

 

Det doftar så gott av såpa när man tvättar mattor. Jag har en del sådana som ska tvättas men jag sparar till en annan dag.

Runt strandstugan blommar aklejan för fullt.

 

Så var det middag hos Kinabror och på vägen dit tittade jag efter guckusko. Det fanns bara en för det är torrt i marken och dom gillar fuktigt. Jag vet flera ställen men det är för myggigt och för varmt för att leta sig upp i dom ställena.

 

AMV:s mattor torkar fort i solen.

 

Jag tvättade också kläder men i tvättmaskinen. Att hänga dom ute är ju fint men tyvärr är det fortfarande väldigt mycket pollen. 

 

Nu blommar skogen full med ekorrbär. Skogsstjärnorna blommar också för fullt. 

 

Det är så mycket blommor överallt iår. 

Ska nog bada lite längre fram i eftermiddag men nu ska jag vila en stund och vad kan finnas bättre plats än under min fina ek. Nu är det så stor så att stolen får plats. 

 

Nu är livet lätt att leva och snart blommar mina rosor och nätterna är ljusa. I går kväll var jag uppe och skötte om mina blommor och då kom morkullan flygande. Den har samma rutt varje kväll och samma tid. Däremot har jag inte sett eller hört en enda uggla i sommar. Det är ju brist på möss. Kanske är det därför.


Dagen ord: Jag ville ha sommar hela året och inte bara den korta korta tiden som vi kallar sommar.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards