Alla inlägg den 9 maj 2011

Av Anita - 9 maj 2011 09:02

  Så varmt och skönt solen skiner. Vinden fläktar lite lätt men är bara som en ljummen smekning. Fåglarna sjunger och nu har vårens näst sista fågel kommit. Flugsnapparen. Kan säga att han blev lite överraskad när han såg att hackspetten tagit hans holk. I vanliga fall brukar han jaga bort talgoxen som brukar ta holken i besittning men en hackspett rår han inte på.


Det finns olika sätt att rensa blomrabatter. Det vanliga som man gör när man har bråttom och jobbar och allt ska ske fort fort. Dra upp lite ogräs här och där och hoppas på det bästa.


Nu när det finns tid gräver man bort både brännässla och kvickrot och det är ett ganska gediget jobba. Det gjorde jag igår. Tänkt att jag ska ta en rabatt varje dag och göra det ordentligt.

Som vanligt händer det en massa annat under dagen så ni ska inte tro att jag är klar.


  AMB med man kom och naturligtvis ska vi göra det vi pratat om hela vintern.

Fira våren med att sitta i hamocken och dricka muskato. Hade inte tänkt att bilden skulle bli så här men det är ganska tydligt för hur jag är.

 Skitig under naglarna med en längtan till Italien.

  Så AMV och jag satt där och fnittrade och sedan gick vi badstrandsrundan. Lite tung i benen blev vi för vi är inte van att dricka alkoholhaltiga varor och absolut inte mitt i solgasset på en söndag.


Vi fick stanna och vila flera gånger hi hi.

Lite soppa åt vi i deras husvagn och framöver kvällen ringde DataFia och bjöd på middag så då for jag dit och åt fläskkotletter och potatisgratäng. Mums mums.


Vandrade hem och fick då dagens promenad. Fast klockan var 7 på kvällen kunde jag gå barärmt dom 3 km som det är hem till Fisksjön.


Landade framför tvn men somnade. Jo föresten. Natten innan var jag vaken till klockan 3 och läste en så spännande bok att jag inte kunde sluta. "Nora Roberts" Hotfullt Paradis. Den var spännande, romantisk och sexig och dessutom handlade det om en fantastisk ö någonstans i tropikerna. Kunde bara inte sluta.


Det är väl härligt när man kan ligga och läsa på natten utan att behöva känna att man blir trött på dagen. Jag har ju privilegiet att kunna sova en stund i hamocken på dagen om jag vill. Nu blev det ju inte så men valet är i alla fall mitt.


Hörde ni: VALET ÄR MITT. JAG bestämmer över mitt eget liv för första gången.


Nej nu måste jag ut i solen. Rabatterna väntar på min jordiga hand.


Dagens ord: Solen lyser även på orensad rabatt.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards